Valikko

Esittely

JUMP on liikuntapainotteinen päiväkoti ja esikoulu Seinäjoella. Meillä on 100 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Lapsiryhmiä JUMP:issa on viisi: Alle 3-vuotiaiden Puput, Sammakot ja Heinäsirkat, 3-5 -vuotiaiden Kengurut ja Delfiinit ja 6-vuotiaiden esiopetusryhmä Oravat.

Tarjoamme lapsille mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen. Lapsilla on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia oman aktiviteettipuiston antimista. Hoitopäiviin kuuluvat tärkeänä osana myös musisointi, taide- ja draamakasvatus, ulkoilu, tutkiminen, satuhetket, lepo ja leikki. Päiväkodissamme yli 3-vuotiaat tutustuvat englannin kieleen laulujen, leikkien, liikunnan ja arkitoimintojen kautta.

Meille on tärkeää lasten kokema ilo ja onnistumisen kokemukset. Toimintamme lähtökohta on, että jokaisella on hyvä ja turvallinen olo JUMP:issa. Toiminta pohjautuu aitoon ja lämpimään läsnäoloon sekä tiiviiseen kasvatuskumppanuuteen vanhempien kanssa. Lapset huomioidaan yksilöinä ryhmässä.

Päiväkodissamme nautitaan talon oman keittiön valmistamaa terveellistä lähiruokaa. Olemme myös karkiton päiväkoti. Syntymäpäivänään lapsi saa toivoa mieluisinta liikunnallista aktiviteettia, jonka tiimellyksessä juhlitaan.

Lapsella on mahdollisuus osallistua Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopiston viikottaiseen, 3-6 -vuotiaiden lasten musiikkileikkikouluun JUMPissa päiväkotipäivän aikana.

Kielisuihku

The English Shower at JUMP will offer the kids to become familiar with a foreigh language. The kids will be introduced to the English language through short activity sessions such as singing, playing games and rhymes. The goals of language showers are to make children aware of foreign languages, to develop positive attitudes towards them and to prepare them for foreigh language studies in the futere. The English shower is a good way to prepare and motivate children to learn a foreign language when they go to school. At JUMP the English shower will also include learning about different cultures. For example we may have "Italy day" where we explore the Italian culture by making Italian food and learning now to greet each other in Italian. At JUMP we will have one Native English Speaking Teacher.

Maarit 20.2.2015 014.JPG