Valikko

Rekry

Avaamme uuden liikuntapäiväkodin Seinjoen Ideaparkiin 18.11.2019. Haemme ammattitaitoisia kasvattajia päiväkodinopettajan, lastenhoitajan ja laitoshuoltajan tehtäviin sekä Yrittäjäntien että Ideaparkin yksikköömme. Avautuviin työtehtäviimme voit lähettää avoimen hakemuksen jump@dap.fi

Päiväkoti JUMP on syyskuussa 2014 avattu yksityinen, englanninkielellä suihkutettu ja oman keittiön laadukkaalla lähiruualla ravittu 100-paikkainen liikuntapäiväkoti Seinäjoella, Duudsonit Activity Parkin yhteydessä. Päiväkoti on avoinna ympäri vuoden arkipäivisin klo 6-17.15. Ideaparkin päiväkodissa meillä tulee olemaan iltahoitoryhmä.

Noudatamme yrityksessämme yksityisen sosiaalipalveluaan tes:iä ja 4 kk koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen jump(at)dap.fi. Tutkinto- ja työtodistuksia ei tarvitse lähettää hakemuksen mukana. Pyydämme ne nähtäville haastatteluun kutsutuilta.


Hyppää mukaan!

 kitara PC172261.JPG

Opiskelijat, työhöntutustujat, työkokeilijat ja projektityöntekijät

Tarjoamme ympärivuotisesti harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Työkokeiluun otamme henkilöitä jatkuvalla haulla. Kysy meiltä myös rohkeasti esimerkiksi opinnäytetyön ja kehittämistehtävien aiheita. 

Yhteydenotot sähköpostitse jump(at)dap.fi.

6tag_160915-101506