Valikko

Rekry

 

Päiväkoti Jump hakee varhaiskasvatuksen opettajia työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Päiväkoti JUMP on syyskuussa 2014 avattu yksityinen, englannin kielellä rikastettu ja oman keittiön laadukkaalla lähiruualla ravittu 120-paikkainen liikuntapäiväkoti Seinäjoella. Ideaparkin päiväkotiimme muutimme marraskuussa 2019. Päiväkodissa meillä on arkipäivisin avoinna vuorohoidon ryhmä, joka toimii tarpeen mukaan 05.20-22.15 välillä.

Vastuullasi on lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja arviointi yhteistyössä ryhmän muiden työntekijöiden kanssa, varhaiskasvatus-ja esiopetussuunnitelman mukaisesti.

Toivomme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvoistamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista, joustavaa, pedagogista ja ammatillista otetta työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukainen kelpoisuus. Huomioimme myös alalle opiskelevat, koulutuksen loppusuoralla ja työkokemusta omaavat hakijat.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tes mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen jump(at)dap.fi. Tutkinto- ja työtodistuksia ei tarvitse lähettää hakemuksen mukana. Pyydämme ne nähtäville haastatteluun kutsutuilta.

Hyppää mukaan!

Opiskelijat, työhöntutustujat, työkokeilijat ja projektityöntekijät

Tarjoamme ympärivuotisesti harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Työkokeiluun otamme henkilöitä jatkuvalla haulla. Kysy meiltä myös rohkeasti esimerkiksi opinnäytetyön ja kehittämistehtävien aiheita. Yhteydenotot sähköpostitse jump(at)dap.fi.