Valikko

Hae päiväkotipaikkaa

Päiväkotimme on avoinna ympäri vuoden ja hoitopaikkojamme kohtaan meillä on jatkuva haku. Meillä on noin 141 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Meillä on mahdollisuus tarjota myös sisaruspaikkoja. Mikäli englanninkielellä suihkutettu ja lähiruualla ravittu aktiivinen liikuntapäiväkoti ja esikoulu kuulostavat teidän perheellenne sopivalta jutulta, täytäthän hakulomakkeemme sekä kaupungin palvelusetelihakemuksen ja hyppää mukaan toimintaamme!

Hakulomake JUMPiin ›

Huom! Hakulomakkeen lähettäminen ei sido kumpaakaan osapuolta. Hoitopaikan myöntämisestä ilmoitamme aina erikseen. Hakeaksesi hoitopaikkaa JUMPista, teidän tulee lähettää sähköinen hoitopaikkahakemus Päiväkoti Jump Seinäjoki Oy:hin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, ole yhteydessä Päiväkotipäällikköön palveluseteliasiossa.

Yksikkölisä

Päivähoitomaksumme sisältää 30 euron tai 50 euron lisän kuukaudessa oman valintanne mukaan. Lisämaksu peritään maksimissaan kahdesta lapsesta, jos hoidossa useampi lapsi. Jos lapsi on 0-maksuluokassa, lisämaksua ei peritä.

Teillä on mahdollisuus valita kahdesta tasosta sen mukaisesti, kuinka paljon haluatte käyttää Duudsonit Activity Parkia hoitopäivien ulkopuolella.

Silver-taso.

Tämän tason edut kuuluvat kaikille 30 euron yksikkölisän maksaville automaattisesti. Tämä mahdollistaa lapsen ja vanhemman Duudsonit Activity Parkin käytön päiväkotipäivien aikana sekä vapaa-ajalla maanantaisin ja torstaisin (ei koske loma-aikoja). Lisäksi tähän tasoon kuuluu englannin kielisuihkutus ja terveellinen lähiruoka. Silver -taso on käytössä ilman yksikkölisää niille perheille, joille kaupunki on laskenut 0€ omavastuuosuuden.

Gold-taso.

Tässä tasossa kuukausittainen yksikkölisä on 50 euroa ja se oikeuttaa lapsen ja vanhemman sisäänpääsyn Duudsonit Activity Parkiin sen aukioloaikoina, myös loma-aikoina ja viikonloppuisin. Englannin kielisuihkutus ja lähiruoka kuuluvat luonnollisesti myös Gold -tasoon.

Lisätiedot Päiväkoti JUMP, p. 044 7272152 tai jump(at)dap.fi.